Siste nytt om Smørås IL
Les mer

Målfest i A-lagets første seier for sesongen

June 21, 2019, 5:38 pm by Ole Petter

Smørås slo Sund 4-3 på hjemmebane etter å ha ledet 4-0. Jørgen Madsen sendte A-laget i føringen etter bare 3 minutters spill.

Bare noen få minutter senere doblet Petter Austevoll ledelsen til 2-0, og Erik Giil hadde assist på begge de to første målene.

Etter snaut 20 minutter fikk Sund straffe, men Per Sigurd Skadberg, som sto i mål i Hans Jacob sitt skadefravær, reddet straffen mesterlig.

Et effektivt Smørås-lag så ut til å ha punktert kampen halvveis ut i første omgang, da Glenn satte inn 3-0. Espen hadde assisten, og nå er han oppe i 80 målgivende pasninger totalt. Servitør.

3-0 var stillingen til pause, og 10 minutter ut i andre omgang økte Martin ledelsen til 4-0, og det så ut til å gå mot en kalasseier. Men Sund hadde ikke gitt opp. Etter henholdsvis 63 og 70 minutter reduserte Sund til 4-1 og 4-2, og på overtid ble de tildelt nok en straffe. Denne gangen gikk straffen i mål, og det så ut til å bli noen hektiske sluttminutter for hjemmelaget.

Men Smørås holdt ut til fløyten gikk, og årets første trepoenger var i boks.