SMIL NYTT

Siste nytt om Smørås IL
Les mer

Statistikk for vårsesongen

July 19, 2019, 12:40 pm by Ole Petter

og 10 andre liker dette

Etter en tøff start på sesongen med mange baklengsmål har blaget etter hvert hatt en positiv utvikling, selv om resultatene ikke har vært i stil med innsatsen. De fleste lag i 5. divisjon er langt mer effektiv i motstanderens 16-meter enn det B-lagets motstandere i 6. divisjon i fjor var.

Vårsesongens siste kamp borte mot Fri var et godt eksempel på marginer som gikk mot oss, og etter et feilaktig annullert mål kostet 3 poeng. Pål var superinnbytter og volleyet et flott innlegg fra Saleban i noten, men selv om Saleban stod på linje med Pål ble det dømt offside..

Michael Svahn og Tomas Mills deler toppscorerledelsen

Michael Svahn og Tomas Mills deler toppscorerledelsen

Vårsesongens spiller har uten tvil vært Michael Svahn, med sine syv målpoeng. Han har spilt alle kampene, og bidratt med viktige scoringer og assist, henholdsvis 4 mål og 3 assist, som gjør at han leder både på mål og assist hos B-laget, selv om han deler den foreløpige toppscorertittelen sammen med Tomas Mills, som scoret alle sine 4 mål i kampen mot Austrheim hjemme.

Jonatan Svemo stanget inn sitt første mål for sesongen på corner borte mot Fri, og i fjor scoret han ikke et eneste mål på vårsesongen, og ble likevel toppscorer ved sesongslutt med 8 mål. Så det kan bli en målrik høstsesong for vår target man.

Abel Sandal scoret 2 mål i sin hittil eneste kamp for B-laget hjemme mot Varegg 2, mens Morten Gjøen scoret et lekkert mål i samme kamp hvor han lobbet ballen over keeper fra 16 meter.

Michael Svahn er den eneste som har spilt alle seriekampene for B-laget i vår
Kommenter innlegg



Eldre kommentarer


POPULÆRE INNLEGG