Les mer

Nylige innlegg

Her kan du lese siste nytt om Smørås IL

Damelaget tapte borte mot Vestsiden Askøy

Etter den solide serieåpningen hjemme mot Østsiden, ble det tap i en tøff kamp borte mot Vestsiden Askøy. Hjemmelaget fikk en pangåpning med mål etter minuttet spilt, men Smørås svarte kjapt med utlikning etter 8 minutter ved Emilie Schjerpen. Dessverre kom Vestsiden sterkt tilbake og økte til 2-1 halvveis ut i 1 omgang. 2-1 var stillingen ved pause, og det så ut til å bli sluttresultatet, men etter 89 minutter fullførte...

Storseier for damelaget i serieåpningen

Damelaget startet sesongen på best mulig vis med en 6-0 seier hjemme på Slåtthaug mot Østsiden-Askøy. Målene ble scoret av Liv Vadseth (3 mål), Camilla Kvamme (2) og Maren Nordang. Neste kamp spilles mot et annet Askøy lag, nemlig Vestsiden Askøy 11 Mai kl 13:00 borte. ...