Neste kamp for Sund er hjemme mot Gneist neste lørdag, mens Smørås først skal i aksjon onsdag 4 September hjemme mot Fyllingsdalen 2

Slutt

Sund har fremdeles 20 poeng og ligger komfortabelt midt på tabellen, mens Smørås fremdeles ligger i nedrykkssonen med 15 poeng

Slutt

Korreksjon: 2-3 slutt.

Smørås avgjorde helt på slutten i en dramatisk kamp. Meget viktig seier for bortelaget etter to strake tap. Nå er det kontakt oppover til de nærmeste lagene midt på tabellen.

36

2-3 slutt

90

2-2 Stian Langeland

81

Gult kort til Tobias Landro Sjøflot for hjemmelaget etter 72 minutter. Sunds sjette gule kort så langt i kampen. Fremdeles 1-2.

75

Sund reduserer etter 67 minutter. 1-2 ved Jacob Høyland. Blir et spennende siste kvarter av kampen.

62

Smørås har tatt kontroll over kampen, de har skapt et par store sjanser i denne andre omgangen. Såvidt keeper får avverget ved den siste anledningen. Fremdeles 2-0 til bortelaget

61

Nok et gult kort til hjemmelaget, denne gangen til Stian Langeland etter 55 minutter.

47

Andre omgang er blåst i gang.

1

Like før pause fikk Børge Landro Ågotnes sitt andre gule kort etter en duell med en Smøråsspiller. Smøråsspilleren fikk også gult kort.

Det blir en tøff andre omgang for hjemmelaget, men er fremdeles en trussel med tanke på den gode rekken med resultater.

46

To gule kort til hjemmelaget på kort tid, etter 34 minutter fikk Andreas Nymark gult kort, 3 minutter senere fikk Børge Landro Ågotnes samme anmerkning fra dommer Bjarte Kaland Hestenes fra Varegg

35

Hans Jacob Claussen er tilbake i mål for bortelaget etter et skadeavbrekk. Han storspilte for reservelaget forrige helg.

34

Fremdeles 2-0 til Smørås

31

Tidligere Fana-spiller Thomas Spilde må ut med skade for hjemmelaget. Han har 78 mål på 94 kamper for Sund.

27

Fremdeles 2-0 til Smørås når det nærmer seg halvtimen spilt

26

Sund er formlaget i denne avdelingen, de har vunnet 5 strake kamper, sist slo de blant annet topplaget Bjarg 3-2.