Jonatan Svemo 22 1-0
Viktor Hilland 83 2-1
1-1 Magnus Sundsøy 44

Slutt

Viktig seier for Smørås 2, spesielt siden Austrheim og Fri tapte sine kamper mot henholdsvis Voss borte og Varegg 2 hjemme. Det er nå 4 poeng ned til Austrheim og 5 poeng ned til Fri, men begge har en kamp til gode. B-laget møter Fri hjemme neste kamp på Slåtthaug, med seier i den kampen er trolig plassen reddet. Når A-laget i tillegg slo Vestsiden så er det lite sannsynlig at de rykker ned, og B-laget har da alt i egne hender.

90

Corner til Radøy blir klarert

88

1 minutt lagt til.

87

89 minutter spilt. Ampert på banen nå.

82

Omtrent 5 minutter igjen. Radøy kjører alt i angrep de siste minuttene.

81

2-1 til Smørås 2 ved Viktor Hilland på et vakkert frispark fra 18 meter via stangen.

66

66 minutter spolt, Radøy har hatt et par gode muligheter, de trykker på for et mål nå.

Espen Gundersen skyter et skudd på volley fra 20 meter som går like over tverrliggeren. Smørås sin beste sjanse i andre omgang

50

Radøy styrer kampen nå. 55 minutter spilt.

49

David Davitian kommer inn for hjemmelaget. Ut går Riccardo Agnelli.

47

Kjempesjanse til Radøy like etter hvilen. En stikker fra midtbanen går gjennom forsvaret til Smørås, keeper prøver å nå den, men spissen Jamboria skyter ballen i keeper, ballen går i bue og lander i tverrliggeren. Elias Tønnesen får avverget returen.

40

1-1 etter 44 minutter. Radøy får ballen like utenfor 16meteren og med venstrefoten skyter bortespilleren ballen knallhardt i høyre hjørne for keeper.

32

Etter 38 minutter får hjemmelaget corner. Keeper bokser ballen ut. Fremdeles jevnspilt

27

Radøy startet best men kampen har jevnet seg mer ut nå.

26

1-0 til Smørås etter 22 minutter ved tanksenter Svemo. Etter en retur fra keeper sklir han inn ledermålet.

2

Kamp er i gang, 5 minutter forsinket.

Ikke startet

Hos hjemmelaget er Michael Svahn delt toppscorer med 6 mål sammen med Tomas Mills, mens tankspissen Jonatan Svemo har funnet noten 4 ganger, 3 av dem i høst.

Hos Radøy er toppscorer Sander Kjeseth Rath med 9 mål, mens kaptein Pål Skare har notert seg for 7 mål så langt i sesongen.

Radøy tapte forrige kamp 1-0 hjemme mot opprykkskandidaten Voss, mens Smørås 2 tapte borte mot Norheimsund.

Forrige kamp mellom disse to lagene endte med 7-1 seier til Radøy i en kamp hvor Radøy var dødelig effektive.

Radøy har tapt 4 av de 5 siste kampene, men de tok en sterk seier borte mot Norheimsund runden før Voss kampen.

Smørås 2 har spilt en rekke jevne kamper i høst, og 2-2 mot Voss hjemme og 3-2 mot Nordhordland sist hjemmekamp står i kontrast til henholdsvis 0-8 og 0-9 i sekken i tilsvarende oppgjør borte i vårsesongen.

Viktig kamp for hjemmelaget, med seier kan B-laget få et pusterom i kampen mot nedrykk, det skiller kun henholdsvis ett og to poeng ned til Austrheim og Fri på de nederste plassene.