1-1 borte mot Varegg 2

September 9, 2019, 12:11 am by Ole Petter

og 6 andre liker dette

B-laget kjempet godt mot et fysiskt og aggressivt Varegg 2 som slo mye langt og lå defensivt.
Etter en jevnspilt start på kampen tok Smørås 2 gradvis over 1 omgang og fikk fortjent 1-0 etter 25 minutter ved selvmål av en Varegg-spiller, etter en presis corner slått av Martin Trengereid.

10 minutter senere slo Varegg 2 tilbake, og scoret etter en kontring. En Varegg-spiller fikk stå alene på venstrekanten, kom seg til dødlinjen og la et 45 graders innlegg til en medspiller som skjøt ballen mellom beina på Brage.

1-1 var stillingen etter en jevnspilt førsteomgang.

Etter hvilen fortsatte kampen i samme spor, Varegg 2 lå fremdeles like dypt, og B-laget hadde mye ball. Svahn spilte en meget god kamp på midtbanen, og hjemmelaget ga han tøff behandling uten reaksjoner fra dagens dommer.

Henrik Pedersen kom inn til pause og skapte mye fra sin indreløper-rolle. Han kom til to store muligheter, som såvidt ble avverget av hjemmelagets keeper.

Etter hvert som kampen nærmet seg full tid ble Varegg 2 mer utålmodige og satte laget høyere. Det resulterte i et par store muligheter, men Brage var våken ved begge anledningene og reddet mesterlig. I tillegg avverget Elias et skudd på streken.

En knallhard kamp som utrolig nok endte uten hverken gule eller røde kort, ble avsluttet med ett poeng til hvert av lagene.