Sterkt resultat borte mot serielederen

September 26, 2019, 7:35 pm by Ole Petter

og 9 andre liker dette

A-laget var nære og ta alle tre poengene borte mot Åsane 2.

Til tross for et tidlig mål av Åsane 2, kom Smørås sterkt tilbake og utliknet ved Martin Aandahl. Stilling var 1-1 til pause.
Halvveis ut i 2 omgang tok bortelaget ledelsen ved kaptein Espen Birkeland, men Åsane utliknet nesten umiddelbart.

Innbytter Tomas Mills sendte A-laget opp i føringen igjen etter 75 minutter, men Åsane 2 nektet og gi seg. De utliknet minutter før full tid til 3-3, som også ble stillingen ved full tid.

Åsane 2 kjemper om opprykk til 3. divisjon sammen med Bjarg og formlaget Arna-Bjørnar, mens Smørås kom seg opp på trygg grunn. Laget med færrest poeng og eventuelt dårligst målforskjell av de som ligger tredje sist i 4. divisjon Hordaland rykker ned, siden ett lag fra Hordaland ser ut til og rykke ned fra 3. divisjon. Foreløpig ligger Smørås foran Trio i den andre avdelingen på målforskjell.