Tap i tøff kamp mot Ny-Krohnborg

I strålende vintervær tapte B-laget “hjemme” mot Ny-Krohnborg.

Siden Slåtthaug fremdeles var isete og ikke ideel for å spille fotball på, var B-laget så heldig at Nore Neset stilte en av sine to strøkne kunstgressmatter til disposisjon. All honnør til dem for det!

Dagens debutanter var Brage Økland i mål, og Ricardo på venstrebacken. Begge kom meget godt fra det i en tøff kamp. Med kampen i går har B-laget scoret i 37 obligatoriske (serie og vinterturnering) kamper på rad. B-laget nærmer seg rekorden på 55 kamper på rad, satt i 2015.

1. omgang begynte med høyt press fra Smørås 2 som resulterte i en del sjanser for blant annet Abel og David. Ny-Krohnborg prøvde å spille seg ut av problemer, men mistet ballen gjentatte ganger, uten at B-laget klarte å omsette dette presset i scoringer. På andre siden av banen var NIL dødelig effektive, og fikk satt tre mål bak vår unge debutantkeeper Brage før halvtimen var spilt.

Rett før pause resulterte presset endelig i en scoring, ikke overraskende på dødball. Tom slo et strøkent innlegg fra ca 40 meter på bakerste stolpe, hvor Abel var klinisk og på elegant vis volleyet ballen inn i hjørnet. 1-3 var pauseresultatet.

I annen omgang fortsatte presset fra Smørås 2 og de første 20 minuttene var NIL knapt over midtbanen, mens B-laget trilte ball og skapte en rekke sjanser. Da rundt timen var spilt fikk Giil ballen på midtbanen, vendte opp og spilte en genial stikkpasning til Abel, som nok en gang var klinisk foran mål og plasserte ballen i hjørnet bak en utspilt keeper. 2-3 og B-laget øynet en mulighet til å snu kampen.

Dessverre var NIL også dødelig effektive i andre omgang og ikke mange minuttene etter vår 2-3 redusering kontret NIL, og deres raske spiss kom alene med keeper og trilte ballen rundt keeper. 2-4, og B-laget mistet momentum.

Resten av omgangen bølget frem og tilbake, og begge lag skapte sjanser. NIL var farlig frempå en rekke ganger, og scoret 2-5 målet ikke mange minuttene før full tid.

Sluttresultatet ble 5-2 til Ny-Krohnborg, uten at Smørås 2 var sjanseløse av den grunn.