B-laget med ny seier

Etter at den opprinnelige treningskampen mot Laksevåg borte ble avlyst på grunn av håpløse værforhold (typisk bergensvær) ble det satt opp en ny kamp mandag 18 mars. Og det ble som vanlig en jevn og tøff batalje hvor begge lag hadde sine dominerende perioder.

B-laget ble satt under hardt press fra start, og Laksevåg fikk satt inn 1-0 etter ca 10 minutter på dødball etter at en ukjent Smørås spiller var uheldig og headet ballen utagbart i hjørnet for keeper Brage.

Men Smørås B slo tilbake, etter at vi fikk et frispark på 18 meter, som Riccardo skrudde presist i hjørnet. Keeper klarte å parere skuddet, men Svahn puttet returen i mål på meget akrobatisk vis. Ikke lett å se at Svahn har slitt med ryggproblemer de siste ukene.

1. omgangen ebbet ut med 1-1, dessverre ble Lasse skadet i en duell rett før pause og måtte på legevakten. Heldigvis ble det ikke påvist brudd og vi ønsker han god bedring.

2. omgang begynte litt som den første, Laksevåg presset oss til å gjøre feil, men utover i omgangen tok vi mer over. Elias kom inn for Lasse og gjorde et bra comeback etter skadefraværet, Espen tok styringen på midten etter han kom inn ved pause, og Pål hadde også et meget godt innhopp, som bidro til en rekke farligheter, spesielt på hans presise innoverskrudde cornere.
På 2-2 målet var Riccardo våken, han snappet ballen, brukte keeperen som rundingsbøye og puttet ballen iskaldt i noten fra tilnærmet død vinkel, etter assist fra Svahn. En flott måte å presentere seg på for hjemmepublikummet (4 tilskuere)

Etter utlikningsmålet dreide det meste seg om Smørås, og vi presset på for seiersmålet. Thomas og Erlend kom inn kvarteret før slutt og bidro godt, Erlend hadde i kjent stil en farlig heading like over mål på corner.

Like før slutt fikk vi en corner på høyresiden, og Pål skrudde ballen i mål, keeper ble nok lurt av Espens elegante finte hvor han hoppet over ballen. Stillingen var 3-2, og like etterpå blåste dommeren i fløyten.

Laksevåg var en solid motstander, og det var viktig å få en seier etter et par tøffe kamper i vinterserien mot Mathopen og Ny-Krohnborg. Medregnet forrige treningskamp mot Bjarg 2 har B-laget nå 2 seiere på rad, og forhåpentligvis økes den rekken til 3 neste mandag i treningskampen mot Baune 3.