B-laget med 3 strake seire

I en tøff og jevnspilt kamp mot Baune 3 seiret B-laget 3-2. Etter to tidlige scoringer av Svahn og Carl, fikk Baune 3 en unødvendig redusering etter halvtimen spilt. Baune kom mer inn i kampen etter hvert, og var spesielt farlig på kontringer.

B-laget presset høyt og spilte ballen langs bakken, denne kombinasjonen medførte en viss risiko, og når dette lyktes åpnet det seg store rom på midtbanen. Espen, Nikko og Gjøen kombinerte vakkert flere ganger på høyresiden, og dette høstet frukter ved 1-0 målet når Nikko kom på overlapp for Gjøen. Espen vendte spillet fint til Nikko, som slapp ballen til Gjøen som fosset gjennom og la et presist innlegg langs bakken til dagens spiss Carl, som iskaldt plasserte ballen i mål.

2-0 målet kom på corner, etter at David la et presist innlegg på pannebrasken til vinterens formspiller #1 Svahn som headet ballen i høyre hjørne, og kvitterte seg dermed for sitt tredje mål på rad.

2-1 målet kom etter et balltap på midten og Baunes gode spiss kom alene med keeper og plasserte ballen rolig i hjørnet.

2-1 var stillingen ved pause, og 2 omgang startet med høyere press fra Baune. Et Baune-mål ble annullert for offside tidlig i andre omgang, og Baune fortsatte det høye presset utover i omgangen.

Rollene var omtrent snudd om fra første omgangen, og etter en flott kontring med flere fine kombinasjoner slo Pål et presist innlegg mot bakerste hvor Svahn og Gjøen lå som gjedder i sivet. Svahn fikk nesten hodet på ballen, men ballen endte til slutt hos Gjøen, som skjærte innover i banen og plasserte ballen elegant i nærmeste hjørne med venstrefoten. 3-1 til B-laget.

Baune fikk etter hvert inn 2-3 reduseringen sin, men de klarte ikke å omsette presset sitt i flere scoringer, og kampen endte til slutt 3-2 til Smørås B.