Tøff serieåpning for A og B-laget

A-laget møtte tøff motstand i serieåpningen, Bjarg er kanskje en av de største favorittene til å rykke opp til 3. divisjon, mens Smørås er nyopprykket i divisjonen.

A-laget tok ledelsen ved Kristian Halvorsen på corner like etter pausen, og det så lenge ut til å holde helt inn, mye på grunn av solid defensiv jobbing. Men etter 76 minutter kom utlikningen ved Bjargs nysignering Hafsås, som bøttet inn mål for Os i samme divisjon forrige sesong.

Like før slutt puttet tidligere Smørås spiller Nicolay Tveit inn det som skulle vise seg å bli seiersmålet for Bjarg, og kampen endte med 2-1 til Bjarg.

B-laget fikk en vel så tøff åpning borte mot Voss, og det hjalp ikke at nesten hele forsvarsrekken pådro seg skader før halvtimen var spilt. Det preget resten av kampen, og det endte til slutt med storseier til Voss. Voss er en av opprykksfavorittene i 5. divisjon og etter denne forestillingen forsterkes det stempelet.