Tomas Mills den store helten i storseier for B-laget

Etter en blytung start på serien borte mot Voss, slo B-laget sterkt tilbake mot Austrheim i den vakre vårsolen på Slåtthaug. Forholdene lå til rette for en festaften, og dagens hovmester var Tomas Mills. Han serverte en solid forestilling, og noterte seg for fire scoringer.

Etter en litt nervøs start tok B-laget styringen, og etter et flott innlegg av Jonatan var Mills Fox in the box og plasserte ballen iskaldt forbi Austrheims sisteskanse. 1-0 etter 10 minutter og en flott start på kampen.

Ikke lenge etterpå var Michael Svahn frempå, etter fine kombinasjoner mellom Jonatan og Mills, fikk Svahn ballen på 16meterstreken, og plasserte ballen kontant i det høyre hjørnet for keeper. 2-0.

Etter halvtimen spilt økte Mills ledelsen til 3-0, etter en kopi av 1-0 målet. Mills plasserte ballen rolig i hjørnet for keeper etter en flott heading fra Morten Gjøen.

Like før pause la Svahn ballen i beina til Mills, som forserte flere spillere før han lekkert plasserte en markkryper i venstre hjørnet. 4-0, og kampen virket punktert.

Etter hvilen hadde Austrheim-spillerne tydeligvis fått en hårføner i garderoben, og de virket mye piggere i starten av andre omgangen. De reduserte etter 49 minutter til 1-4 på corner.

Austrheim presset på for flere mål, men solid forsvarsspill av dagens kaptein Espen Gundersen og resten av forsvaret gjorde at Austrheim ikke klarte å komme til de store mulighetene.
Istedenfor at bortelaget skulle komme inn i kampen igjen, punkterte B-laget oppgjøret med 2 scoringer av det vakre slaget. 5-1 målet kom etter at Svahn fikk ballen på 16 meter etter en frekk stikker av Mills, Svahn vendte vekk en mann og plasserte ballen kontant i det venstre hjørnet.

Oppgjøret fikk en verdig avslutning når Mills scoret sitt fjerde mål for dagen. Etter et innkast høyt på motstanderens banehalvdel, fikk Mills snappet opp ballen, driblet vekk et par Austrheim-spillere, og fra 18 meter skrudde han ballen vakkert i lengste kryss.

6-1 ble sluttresultatet, og de mange tilskuerne (50+) fikk se et sprudlende hjemmelag servere lekkerbiskener på løpende bånd.
Neste kamp er borte mot Loddefjord 2 neste mandag kl 20:00.

A-laget spiller for øvrig årets første hjemmekamp i serien mot Arna Bjørnar onsdag 24.4 kl 18:00, og kiosken er åpen. Still opp og hei Smørås til nok en seier!