Viktig seier for A-laget hjemme mot Osterøy

Etter et stort nederlag borte mot Flaktveit forrige helg slo A-laget sterkt tilbake hjemme på Slåtthaug. Jørgen Madsen sendte Smørås i ledelsen etter kvarteret. Men Osterøy fikk en utligning etter 27 minutter ved Jørgen Vevle, og Osterøy var farlig frempå ved en rekke anledninger.

Espen Birkeland kjempet seg til en stor sjanse like etter utlikningen, men fra skrått hold gikk ballen like utenfor målet. Men han skulle komme sterkt tilbake litt senere. Håvard Rødstøl kom gjennom på høyresiden og slo et presist innlegg inn i boksen, hvor kaptein Birkeland på utsøkt vis skjøt ballen utagbart i mål fra 10 meter på volley. 2-1, og denne stillingen holdt seg til pause.

Smil - AB
Martin Aandahl spilte en god kamp på topp og scoret 4-1 målet. Foto: Trond Gausemel

Etter hvilen eksploderte oppgjøret, og målene kom som perler på en snor. Først fikk Smørås frispark på høyresiden like utenfor 16-meteren, og Smørås kaptein slo frisparket perfekt på første stolpe hvor Jørgen Madsen kontant satte inn sitt andre mål for dagen.

Ikke mange minuttene etter meldte Martin Aandahl seg på, og satte inn 4-1 målet etter assist av Jørgen. Kampen virket punktert, men Osterøy kjempet som løver og minuttet etter 4-1 målet reduserte de ved Benjamin Kleppe.

Etter en stillingskrig midt i andre omgang, fikk Osterøy redusert nok en gang, 4-3 og kampen var åpnet opp igjen. Til tross for høyt press fra bortelaget holdt A-laget unna, og et kvarter før full tid satte Viktor Hilland inn det viktige 5-3-målet etter et sugende løp over halve banen.

Scoring
Jørgen Madsen scoret 2 mål

Abel Sandal vant ballen på midtbanen, sendte den videre til Erik Giil, som sendte en elegant stikker tilbake til Abel på høyrekanten. Han skjærte innover i banen og slo et lavt innlegg til Viktor på motsatt side som kontant skjøt ballen i motsatt hjørne.

Etter 5-3 scoringen virket Osterøy resignert og var mer opptatt av dommerens avgjørelser enn kamputfallet, og kampen endte med 3 viktige poeng for Smørås.