A-laget reddet plassen med seier

I en kamp hvor A-laget møtte et Flaktveit som hadde to strake seiere, var det egenutviklede talenter som avgjorde. Flaktveit lå tre poeng bak Smørås, og med seier ville det være helt åpent i kampen om den siste trygge plassen.

Tomas Mills åpnet scoringsfesten med en avslutning fra kort hold etter halvtimen spilt, og Erik Giil doblet ledelsen like før pause.

Etter hvilen tok Smørås mer over kampen, men et lykketreff fra bortelaget halvveis ut i andre omgang førte til 2-1 redusering, og kampen var igjen helt åpen. Men kun to minutter senere fikk hjemmelaget straffe, og kaptein Espen Birkeland roet nervene på hjemmelaget med en sikker straffe. 3-1.

Keeper
Hans Jacob spilte en god kamp i mål for Smørås

Kun minuttet etter 3-1-målet var Martin Aandahl våken og satte spikeren i kisten med sitt 4-1 mål, og han var ikke helt ferdig for dagen. 12 minutter senere økte han ledelsen til 5-1 med sitt tiende mål for sesongen.

Juniorkeeper Brage Økland fikk sin debut for A-laget like før full tid, og det ble en jubeldag for Smørås med tanke på talentutvikling. Alle 5 målene ble scoret av egenutviklede spillere.

1424.08.2019lørdag15.00Sund2 - 3SmøråsHald stadion12120401084
1504.09.2019onsdag19.00Smørås2 - 3Fyllingsdalen 2Slåtthaug Kunstgress12120401090
1607.09.2019lørdag15.00Gneist1 - 1SmøråsLiland kunstgress 112120401096
1713.09.2019fredag20.00Smørås0 - 2TertnesSlåtthaug Kunstgress12120401102
1823.09.2019mandag20.00Åsane 23 - 3SmøråsMyrdal stadion12120401108
1928.09.2019lørdag15.00Smørås4 - 0Vestsiden-AskøySlåtthaug Kunstgress12120401114
2005.10.2019lørdag15.00Loddefjord3 - 1SmøråsAlvøen kunstgress12120401120
2112.10.2019lørdag15.00Smørås5 - 1FlaktveitSlåtthaug Kunstgress12120401126
2219.10.2019lørdag15.00Osterøy2 - 2SmøråsOsterøy stadion Kunstgras12120401132