Seier for B-laget borte mot Juristforeningen

I en jevn kamp hvor begge lag hadde sjanser nok til å avgjøre, var b-laget effektive og ledet 2-0 til pause, etter mål av Vegard og Riccardo. Riccardo sitt mål var for øvrig et spektakulært brassespark fra 16 meter.

Juristforeningen hadde et par store sjanser i 1 omgang, blant annet et langskudd i krysstangen fra 35 meter, og en heading fra kloss hold som gikk like over.

2. omgang startet med kraftig press fra hjemmelaget, og de fikk fort uttelling. De reduserte til 1-2 etter 50 minutter. B-laget holdt unna det verste presset, og etter hvert begynte Juristforeningen å bli utålmodige og upresise i pasningsspillet. Det førte til en del gode kontringsmuligheter for b-laget, blant annet hadde Riccardo et skudd i stangen fra skrått hold alene med keeper.

3-1 målet til Smørås 2 kom etter et vanvittig frispark fra debutant Joakim, limt opp i venstre kryss fra 30 meter. For en måte å presentere seg på!

Juristforeningen fortsatte å presse på for en scoring, og de hadde en stor sjanse på et innlegg fra høyresiden som ble headet over mål fra 8 meter. Til tross for litt høy temperatur i kampen, hold både Juristene og bortelaget seg stort sett innenfor regelverket og det ble bare delt ut 3 gule kort i denne kampen.

3-1 ble sluttresultatet, og b-laget klatret til 6 plass på tabellen.