Viktig seier for A-laget i lokaloppgjør mot Gneist

Etter fire jevne kamper, bikket det endelig Smørås’ vei i det tøffe nabooppgjøret på Liland.

Men det startet svakt for Smørås. Laget kom under allerede etter syv minutter, og før kvarteret var spilt fikk Gneist en gyllen mulighet til å doble fra straffemerket. Forsøket gikk utenfor mål, og etter det klarte Smørås å kjempe seg inn i kampen.

Midtveis i omgangen utlignet Jørgen Madsen til 1-1 etter at han presset frem en feil fra Gneist-keeperen. Dermed gikk lagene til pause på 1-1 og kampen levde i beste velgående.

Jørgen Madsen utlignet til 1-1

Etter 71 minutter sendte Glenn Krossøy Smørås i føringen takket være et lekkert skudd fra utenfor 16 som endte i det lengste hjørnet.

På overtid ble det fullt kaos da hjemmelaget sendte alle mann i angrep for å jakte 2-2, men istedenfor var det Smørås som klarte å kontre inn 3-1 ved Stefan Rabenorolahy. I de dramatiske overtidsminuttene ble det også delt ut fem gule kort.

Seieren betyr at Smørås er med for fullt i den ekstremt jevne avdelingen etter halvspilt serie. Fem poeng holder til en foreløpig fjerdeplass, men det er kun tre poeng opp til ledende Bergen Nord.

Stefan avgjorde kampen på overtid med sitt 3-1 mål