Smørås 2 – Telavåg 3-2

Smørås 2 tok en velfortjent 3-2 seier mot Telavåg “hjemme” på Varden. Selv om hjemmekampen var på nøytral grunn, fortsatte vi seiersrekken på vår nye midlertidige hjemmearena.

Telavåg startet med pasningsspill i begynnelsen av omgangen, men de måtte gi opp etter høyt press fra Smørås. Etter hvert begynte de å slå langt opp mot deres kantspillere, og en av disse førte til en stor sjanse hvor Telavåg skjøt i stolpen og ut. Utover i omgangen tok b-laget over, og hadde full kontroll defensivt, og flere store sjanser alene med deres keeper, som reddet det som kom. 0-0 til pause etter Smørås-dominans.

Andre omgang startet nesten likt som første, Smørås hadde god kontroll, men deres stoppere var alt for trege til å hamle opp med Tom, som løp fra alt og alle. Etter 55 minutter fikk Smørås en corner, som debutant Thomas fra jr slo perfekt på første stolpe. Ballen gikk direkte i mål. 1-0 til Smørås, som var fullt fortjent.

Ikke lenge etterpå skjærte samme mann inn fra kanten, og slo ballen langs bakken til Tom som lurte på bakerste, og dunket ballen kontant i mål. 2-0, og vi hadde tilsynelatende full kontroll på kampen. Dessverre begynte Telavåg å bli farlige etter å knapt ha skapt en sjanse i hele kampen, og de scorer bare noen få minutter etter vårt 2-0 mål etter et innlegg som deres spiss kjemper i mål med en blanding av hoften og hodet. 2-1, og kampen var åpen igjen.Telavåg kom mer inn i kampen, men vi var fremdeles farlig på kontringer.

Etter 65 minutter får en Telavåg spiller ballen på 25 meter, og dunker ballen i høyre hjørne for keeper Brage Økland, flydd inn fra Rotterdam for anledningen. 2-2 var stillingen utrolig nok, etter at Smørås hadde tilsynelatende full kontroll i 60 minutter. Rett etter Telavåg sin utlikning, skulle en av våre mange gjennombruddspasninger mot Tomm-Andre lykkes med sluttprodukt. Hussein slo en perfekt vektet gjennombruddspasning i bakrom mot Tomm som løp fra alt av Telavågspillere, og elegant satte ballen mellom keeper og i mål. 3-2 til Smørås.

Etter heroisk kjemping på slutten, hvor Telavåg presset på for en utlikning, hovedsaklig på dødballer som var deres spesialitet, blåste dommeren av kampen, og Smørås vant en fullt fortjent 3-2 seier mot et av lagene som var forventet å kjempe om opprykk!