Tap mot serielederen for B-laget

Det ble en tøff kamp for B-laget hjemme mot Østsiden-Askøy, som leder avdelingen. De kjørte høyt press fra start, men fikk ikke uttelling. Kampen jevnet seg litt ut etter hvert, men det var laget fra Askøy som tok ledelsen, med et vanvittig langskudd fra bak midtstreken. Det er slikt som skjer for lag i medvind.

Bilde av Odd Løvset / Hordalandsfotball

B-laget var med på notene, og hadde flere gode sjanser til å utlikne, selv om Østsiden fremdeles styrte kampen. Like før pause doblet de ledelsen etter et innkast, og stillingen var 2-0 til pause.

Bilde av Odd Løvset / Hordalandsfotball

I andre omgang fortsatte Østsiden dominansen, men hjemmelaget kom mer med utover i omgangen. Østsiden Askøy var fremdeles farlig, og de kontret inn 3-0 målet etter timen spilt. Etter det var det mest B-laget som hadde ballen, men de store sjansene uteble, og etter 80 minutter økte Østsiden til 4-0 etter et innlegg fra venstrekanten som deres spiss volleyet i hjørnet.

Noen få minutter senere driblet Henrik Pedersen seg gjennom, og fikk straffe etter å ha blitt felt innenfor 16meteren. Hasse var iskald og satte ballen knallhardt midt i mål, mens keeper slengte seg i høyre hjørne.

Bilde av Odd Løvset / Hordalandsfotball

På overtid fastsatte Østsiden resultatet til 5-1, og de viste seg å være klar for en divisjon høyere i store deler av kampen. For B-laget gjenstår kamper mot BI Bergen, Vestsiden Askøy og Bønes før sesongen er over.

Bilde av Odd Løvset / Hordalandsfotball

Laget

Christian Nordstrøm

Tom Aasen
Ole Petter Hjønnevåg
Ørjan Karlsen
Riccardo Agnelli

Michael Svahn
Håvard Nesse
Petter Jentoft
Joakim Fylling Larsen
Abel Sandal

Tomm Vilkensen

Benken

Vasil Livov
Hussein Mobarek
Hans Christian Instanes
Henrik Pedersen
Saleban Sulub
Jonas Myklebust
Edvard Hitland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *