Tap i seriefinalen mot Gneist

Smørås tapte 2-3 hjemme mot Gneist i siste seriekamp på Slåtthaug. I en jevn kamp hvor lagene hadde hver sin omgang endte Gneist med seieren.

Gneist tok ledelsen halvveis i første omgang ved Jørn Stenevik, og 0-1 var stillingen til pause. Etter hvilen kom hjemmelaget mer med i kampen, men Sondre Eide doblet bortelagets ledelse et kvarter ut i annen omgang.

Abel Sandal reduserte til 1-2 etter 68 minutter, noe som ga et håp om poeng for Smørås. De presset Gneist bakover, og kunne fort utliknet.

Gneist sikret seieren med sin 3-1 scoring like etterpå ved Sondre Sæverås, men Smørås ga ikke opp for det. Henrik Frotveit, tidligere Gneist-spiller reduserte til 2-3 et kvarter før full tid, og til tross for høyt press etter en utlikning, holdt Gneist unna, og tok 3 poeng hjem til Liland.

Smørås rykker dermed ned til 5. divisjon.