Smørås 2 – Valestrand (4-4)

I en jevn kamp på Slåtthaug vant Valestrand til slutt på straffer etter 4-4 i ordinær tid.

Etter 20 minutter tok Valestrand ledelsen 1-0 på en kontring like etter at hjemmelaget hadde bommet på en enorm sjanse. Smørås 2 hadde ballen mest, men slet i åpent spill mot et kompakt Valestrand-forsvar. Etter halvtimen spilt klarte Peter å komme seg alene med keeper etter en pasning fra Riccardo, og satte til slutt ballen trygt i mål. 1-2 var stillingen til pause.

I den andre omgangen hadde Valestrand muligheten til å øke ledelsen flere ganger, men etter timen spilt var det Peter / Georg som utliknet til 2-2 etter klabb og babb i feltet etter corner. Etter både 1-1 og 2-2 scoret Valestrand nesten umiddelbart.

Peter Beite Dyb scoret 2 og hadde 1 assist. Svahn kom innpå de siste 20 minuttene og var sterkt delaktig i opphentingen på slutten.

Innbytter Svahn headet inn 3-4 reduseringen i det 92 minutt, og like etter ble bortelaget sin tomålsscorer utvist. Valestrand parkerte bussen, men det hjalp ikke. Etter et innkast inn i Valestrand sin 16 meter ble Peter felt, og Joakim satte den påfølgende straffen sikkert i mål. 4-4 og det skulle avgjøres på straffespark.

På straffespark ble Valestrand for sterke og de avanserte til finalen etter 4-2 i straffekonkurransen.