Skansemyren – Smørås 2 3-5

Even Skåthun var dagens keeper for Smørås 2, en av mange solide sisteskanser som har spilt i sesongoppkjøringen for bortelaget. Forsvarsbautaen Ørjan var tilbake fra skade, og flere andre endringer fra sist kamp mot Valestrand var Tobias inn som anker, Henrik Rene inn på høyreback, og Georg inn på topp.

B-laget fortsatte rekken med solide resultater i oppkjøringen, og vant til slutt 5-3 etter at Skansemyren ledet tre ganger. Ian kom inn og scoret igjen, han scoret også i sitt forrige innhopp mot Sædalen. Espen kom inn fra benken og assisterte 2-2 målet, og Tobias markerte seg med en assist i comebacket fra sykdom.

5-3 seieren gjør at B-laget går videre i turneringen.

Kampfakta

1-0
1-1 Fredrik (Tobias)
2-1
2-2 William (Espen)
3-2
3-3 Michael (Henrik Rene)
3-4 Ian (Henrik Rene)
3-5 Fredrik (Henrik Rene)

Laget

Even Skåthun

Henrik Rene, Ørjan, Sophus, Fredrik

Ulrich, Michael, Tobias, Mats, William

Georg

Benken:

Erlend, Henrik, Even Størdal, Ian, Espen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *