Nore Neset 2 – Smørås 2 2-1

Det ble nok en nedtur for Smørås 2 borte mot Nore Neset 2. Nore Neset kjørte fullt trøkk fra start, og scoret to tidlige mål, mens bortelaget var upresis i pasningsspillet. Utover i omgangen tok Smørås 2 mer over, og skapte like før pause alle sjansers mor, men skuddet gikk like over fra Peter alene med keeper.

Andre omgang var vesentlig bedre, men Nore Neset var fremdeles farlig på kontringer. De la seg lenger bak i banen, og Smørås hadde ballen mest. Til tross for flere store sjanser uteble reduseringen, Peter skjøt like utenfor etter et lavt innlegg, og noen minutter senere skjøt han i stolpen. Senere kom en dobbeltsjanse hvor keeper først reddet, mens ballen såvidt ble klarert av en Nore Neset spiller før en Smørås spiller kunne sette den i det åpne målet. Like før full tid driblet Daniel seg gjennom på venstrekanten, og slo inn et innlegg fra dødlinjen forbi keeper og Joakim kunne enkelt sette ballen i det åpne målet. Tiden var knapp, og utlikningen kom aldri. Stillingen ble til slutt 2-1 til hjemmelaget.