C-laget med ny sterk seier

Hjemme mot topplaget Østsiden Askøy tok Smørås 3 sin tredje strake seier.

Michael Svahn, Jonatan Svemo og Gøran Dalehavn sto for målene i 3-2 seieren.

Østsiden Askøy fikk straffe etter kvarteret spilt, og satte den sikkert i mål forbi Brage Økland

Espen Gundersen, Svahn og David var trioen på midten, og gjorde en kanonjobb både fremover og bakover i banen. Mye ballbesittelse hos hjemmelaget førte til et økt press på bortelaget, og flere store sjanser ble forspilt, helt til Svahn fikk tid til å lade venstrefoten på 16 meter. Han dunket ballen i tverrligger og i mål forbi bortelagets meget habile sisteskanse.

Like før pause danset Abel seg gjennom på venstrekanten, kom seg til dødlinjen og la et perfekt innlegg til Jonatan på første stang som bredsidet ballen i lengste hjørne. 2-1, som ble pauseresultatet

Etter hvilen fortsatte maskineriet til Smørås, og Svahn og Abel hadde hver sin enorme sjanse alene med keeper, men en trippelredning stoppet 3-1 ledelse.

Istedet var det bortelaget som skulle få utlikningen sin, deres spiss ble spilt gjennom og sendte vallen forbi Benjamin som kom inn for Brage i 2 omgang.

Gøran kom inn for Jonatan etter timen spilt, og kort tid etter gjorde han som han pleier, score mål. Svahn spilte ballen inn i boksen som var overraskende tom for Østsiden spillere, og Gøran lot seg ikke affisere av bortelagets rop om offside. Han var kald som en fisk alene med keeper og plasserte vallen kaldt i lengste hjørne. 3-2

Heroisk innsats av kaptein Elias og resten av skuten gjorde at hjemmelaget holdt ledelsen helt inn, en sterk seier mot serielederen.

Laget

Brage Økland (Benjamin Myrtvedt 46)

Ole Petter Hjønnevåg
Elias Tønnesen
Morten Gjøen
Erlend Hjønnevåg

Michael Svahn
David Davitian
Espen Walle Gundersen

Ulrick Tveit
Jonatan Svemo
Abel Sandal

Benken

Benjamin Myrtveit
Matias Jamt
Børge Wæraas
Saleban Sulub
Gøran Dalehavn
Marco La Rosa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *