Poengdeling på Liland for B-laget

En dramatisk kamp på Liland mellom Gneist 2 og Smørås 2 endte 2-2. Gneist fikk to mann utvist, mens Smørås ble en mann mindre rett etter hvilen.

Elias header over

Stillingen var 0-0 ved pause, hvor begge lag hadde hatt store sjanser til å ta ledelsen. Fredrik hadde et frispark i tverlliggeren, mens Elias presterte å heade ballen over mål fra 50 centimeter blank kasse. Etter pause var hjemmelaget preget av utvisningen, og med en mann mindre store deler av omgangen var det bortelaget som presset på for scoringer.

Men det var Gneist som skulle ta ledelsen etter en kontring, og med ett mål i minus fortsatte kjøret mot Gneist sitt mål. Vasil satte enkelt inn utlikningen etter vakre kombinasjoner på venstresiden mellom Georg, Daniel og Fredrik, og innlegget ble lagt inn flatt rett i beina på Vasil.

Gneist tok ledelsen igjen kort tid etter på en corner. Men B-laget fortsatte kjøret, og etter hvert fikk Daniel tid og rom til å lade skuddfoten, og han klinket ballen like godt rett i vinkelen fra 25 meter. 2-2 ble sluttresultatet.