Smørås 2 – Baune 2

I en spennende og intens kamp vant til slutt Baune 2 5-3 mot Smørås 2. Hjemmelaget hadde enorme sjanser til å utlikne, men Baune holdt distansen og ligger nå på førsteplass på tabellen. Baune scoret to kjappe mål tidlig i første omgang, før Elias og Joakim reduserte til 1-2 på et frispark nydelig slått av William.

Smørås 2 tok over banespillet etter at Baune 2 hadde dominert første halvdel av omgangen, og hadde flere store sjanser til å utlikne, før Svahn kom alene med keeper. Han var uselvisk og sentret ballen til Sigurd, som plasserte ballen i hjørnet for keeper. Like før pause tok Baune 2 ledelsen nok en gang på en kontring, deres spiss dunket ballen lekkert i vinkelen fra 18 meter. Baune rakk å score et mål til like etterpå, før Smørås 2 fikk frispark på 25 meter. Joakim tok posisjon, og plasserte ballen lekkert i vinkelen. 4-3 var stillingen til pause.

Joakim scoret et fantastisk frisparkmål

Etter hvilen fortsatte kampen å svinge, Joakim hadde en god sjanse til å utlikne alene med keeper, og noen minutter etterpå var Smørås 2 i overtall mot Baune-forsvaret, Joakim spilte ballen til Svahn i 16-meteren, som slo ballen til William, som alene med keeper ikke klarte å sette ballen i mål.

Forspilte sjanser ødela mye, og Baune var dødelig effektive. 5-3 kom på en kontring, og luften gikk ut av hjemmelaget etter dette. 5-3 ble sluttresultatet, og nok en hjemmekamp kommer på søndag for Smørås 2 kl 18:00 hjemme mot Radøy 2.