Sambafotball i høstregnet

Etter en lang rekke uten seier, snudde Smørås 3 trenden med en etterlengtet seier mot Vadmyra 3 på Slåtthaug. Høstregnet hadde ankommet for alvor, og regnet blåste sideveis.

Hjemmelaget startet friskt med mange gode muligheter og fine kombinasjoner, men målet lot vente på seg. Fredrik gjorde comeback etter et skadefravær, og etter 25 minutter kom han seg gjennom på venstrekanten. Han skjærte innover i banen, og banket ballen knallhard i det nærmeste hjørnet. Ballen gikk via keeper og i mål, 1-0.

C-laget fortsatte å trille ball, men det var Vadmyra som skulle få neste scoring. De fikk et frispark fra 30 meter, som ble slått inn på bakerste. Innlegget ble ekspedert i mål av en Vadmyra-spiller, og de utlignet til 1-1.

Til tross for kalddusjen, fortsatte C-laget kjøret, og mulighetene for å ta tilbake ledelsen var mange. Men til tross for enorme muligheter, blant annet etter flere gode innlegg fra Fredriks utsøkte venstrefot, måtte det et kunstverk til for å sette ballen i mål. Formspilleren Gøran fikk ballen på venstresiden, og danset seg innover i banen. Fra hjørnet av 16-meteren skrudde han ballen vakkert i mål.

2-1 var stillingen til pause.

Etter hvilen fortsatte kjøret mot Vadmyra sitt mål, og Grunde, Ruben, Børge, Mathias Jamt, Rene og Martin Larsen kom inn. Gode innhopp gjorde at C-laget opprettholdt momentum, og fortsatte å spille vakker fotball med lekre kombinasjoner. Innbytter Børge var lur og satte ballen enkelt i mål etter en retur fra keeper, 3-1 etter 50 minutter. Grunde, Ruben og resten av midtbanen fortsatte å styre spillet, men til tross for store sjanser holdt stillingen seg fremdeles på 3-1 helt til 80 spilte minutter.

Etter 80 minutter fikk hjemmelaget en corner fra venstre som ble slått perfekt inn mot første stolpe, ballen ble headet i tverrliggeren, en Vadmyra-spiller prøvde å klarere ballen, men den endte opp i beina på Ruben, som nådeløst skjøt ballen i mål.

Vadmyra hadde en liten sluttspurt for å hente seg inn igjen i kampen, men til tross for en 4-2 redusering, holdt hjemmelaget stand, og vant kampen 4-2 etter årsbeste på Slåtthaug.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *