Seier for B-laget i serieåpningen

Hjemme mot Eikelandsfjorden tok Smørås 2 en sterk seier 3-1 etter mål av Andreas Alknæs på assist fra Håvard Nesse.

1-0 til pause.

I andre omgang holdt stillingen seg til halvveis i omgangen, da den flygende bergenser, superinnbytter Jonatan Svemo stanget inn 2-0 på første stang etter en utsøkt slått corner fra Fredrik Lie Monsen.

Like etterpå reduserte Eikelandsfjorden, og det var mye spenning i kampen grem til en annen supersunt, Ricardo Agnelli skjærte inn fra høyre og lekkert skrudde ballen i lengste fra 16 meter. Innbytter Magnus Krogh var nest sist på ballen.

Strålende stopperspill av Ørjan og Thomas i midtforsvaret sørget for at bortelaget ikke fikk flere mål enn det ene, og stillingen ble til slutt 3-1.

B-laget har nå scoret i 32 kamper på rad. Neste kamp er borte mot Øygarden 2 lørdag 13 April.