Les mer

A-laget reddet plassen med storseier!

October 17, 2019, 2:50 pm by Ole Petter

og 5 andre liker dette

I en kamp hvor A-laget møtte et Flaktveit som hadde to strake seiere, var det egenutviklede talenter som avgjorde. Flaktveit lå tre poeng bak Smørås, og med seier ville det være helt åpent i kampen om den siste trygge plassen.

Tomas Mills åpnet scoringsfesten med en avslutning fra kort hold etter halvtimen spilt, og Erik Giil doblet ledelsen like før pause.

Hans Jacob Claussen storspilte i mål for hjemmelaget, og hadde en rekke viktige redninger.

Etter hvilen tok Smørås mer over kampen, men et lykketreff fra bortelaget halvveis ut i andre omgang førte til 2-1 redusering, og kampen var igjen helt åpen. Men kun to minutter senere fikk hjemmelaget straffe, og kaptein Espen Birkeland roet nervene på hjemmelaget med en sikker straffe. 3-1.

Kun minuttet etter 3-1-målet var Martin Aandahl våken og satte spikeren i kisten med sitt 4-1 mål, og han var ikke helt ferdig for dagen. 12 minutter senere økte han ledelsen til 5-1 med sitt tiende mål for sesongen.

Juniorkeeper Brage Økland fikk sin debut for A-laget like før full tid, og det ble en jubeldag for Smørås med tanke på talentutvikling. Alle 5 målene ble scoret av egenutviklede spillere.