Nok en sterk seier på hjemmebane for B-laget!

September 27, 2019, 10:08 pm by Ole Petter

og 9 andre liker dette

Etter et stortap borte mot Norheimsund var B-laget innstilt på å revansjere seg hjemme mot Radøy.

Radøy begynte best, og førte an med flere farlige angrep, men hjemmelaget holdt unna. Etter hvert kom B-laget mer og mer inn i kampen, og halvveis ut i omgangen tok de ledelsen ved høstens målkonge Jonatan Svemo.

Resten av omgangen var jevnspilt, men minuttet før pause fikk en Radøy-spiller snappet ballen på 16 meter, og nølte ikke. Han klistret ballen utagbart nede i høyre hjørne for Per Sigurd i mål, og stillingen var 1-1, som holdt seg til dommeren blåste for pause.

Les kampfakta på linken

Les mer

Etter pause tok Radøy styringen igjen, og skapte en rekke store muligheter. Men Per Sigurd storspilte og stoppet alt som kom mellom stengene. Etter to skudd i tverrliggeren og et par andre store sjanser fra Radøy, kom B-laget mer inn i kampen utover omgangen, slik som i den første. Espen hadde et flott skudd på volley fra 20 meter som gikk like over tverrliggeren, og noen minutter senere kom Svahn alene gjennom og ble felt bakfra. Noe som så ut som en klar straffe til hjemmelaget ble ignorert av dommeren, som vinket spillet videre.

Etter 83 minutter driblet Viktor seg gjennom forsvaret til Radøy, og like utenfor 16-meterstreken ble han felt. Han tok frisparket selv, og det gikk via stangen og i mål. En fantastisk prestasjon, og Smørås 2 var igjen i ledelsen.

Etter kraftig press av Radøy for en utlikning holdt B-laget stand takket være meget stødig stopperspill av Jesper, Elias og Espen som ble satt ned som midtstopper sent i andre omgang. Christer på venstrebacken stoppet alt som kom og spilte nok en bunnsolid kamp, mens resten av laget kjempet som helter for å hindre farligheter fra de ballsikre midtbanespillerne til Radøy, og når dommeren blåste for full tid var seieren et faktum.

Fri tapte samme kveld 1-0 hjemme mot Varegg 2, så nå er det en liten luke ned til Austrheim og Fri på henholdsvis tredje sisteplass og nest siste plass.

Neste kamp er neste fredag hjemme mot Valestrand/Hjellvik kl 19:00.

Lenke til tabell nedenfor

Les mer

Viktor Hilland spilte en god kamp og scoret 2-1 målet.

Statistikk så langt i sesongen

Michael Svahn har flest kamper med sine 17 av 17 mulige, og er samtidig toppscorer, ett mål foran Jonatan Svemo og Tomas Mills. For detaljer, trykk på linken til statistikksiden nedenfor.